logo
Origiled lighting helpt besparen op uw energiekost.
Origiled Lighting biedt verlichtingsoplossingen voor de meest uiteenlopende situaties
 

Winkel en Retail

Winkel en Retail verlichting

Licht kan veel doen voor uw winkelomzet.

Een andere opstelling en een andere toepassing van lichtbronnen in uw winkel, maken dat u een omzetverhogende sfeer creëert. Sommige winkels wakkeren het koopgedrag aan door uitgekiende verlichting. In andere winkels is het van weinig betekenis, maar brandt de verlichting wel de hele dag én een deel van de avond.

Maatwerkoplossing

Origiled denkt graag met u mee om een maatwerk-oplossing voor u op te zetten. In winkels bestaan er ruime mogelijkheden om te besparen op verlichting zonder dat er u op comfort inlevert.

Een greep uit de voordelen:

– uw bedrijf langer aanlichten tegen minder energiekosten;
– vervanging van ondersteundende verlichting én hoofdverlichting (PL, TL en halogeen)
– vermindering van lichtvervuiling (etalages).

Uw binnenproducten in de zon

LED-verlichting is tevens zeer geschikt om specifieke producten of zaken flink in de schijnwerpers zetten. Dit geldt voor zowel winkel- als etalageverlichting. Winkelbedrijven vinden de kleurgetrouwe aanlichting van de goederen (kleding e.d.) van groot belang. Hiervoor wordt ook wel de Kleurweergave-index (Ra) gebruikt. Dit is een gestandaardiseerde schaal en een goed hulpmiddel om kleuren te beoordelen. 100 is hierbij de hoogste waarde. Professionele LED-verlichting haalt al een Ra waarde tot maar liefst 90! Dit betekent dat de kleuren in de omgeving van de lichtbron uitstekend worden weergegeven